Drumheller

Anbefalinger

Viser: 0 varer
Min butik:

Chateau Ste. Michelle er firmaet bag Drumheller Wines, et brand, der er skabt for at give dig kvalitet, til en fantastisk pris.

Når man ser Drumhellers vin"marker" og mærker klimaet, så forstår man hvor specielt et område det er - og hvordan vinene kan blive så interessante. Drumheller laver vin i det yderst populære Washington State, hvor den mægtige Columbia River forsyner med rigelige mængder vand. Klimaet sikrer et langt lunt efterår, hvor der er over to timers ekstra sol sammenlignet med Californien. Det er områdets store udsving mellem dag- og nattemperaturen, som giver druerne karakter, og er nøglen til den fantastiske vin området er kendt for. 

Drumheller er opkaldt efter en kanal skabt tilbage i istiden. Udover kanalen har istiden efterladt en jord og en undergrund, som giver vinstokkene fantastiske betingelser, og samtidigt tvinger dem til at lave enorme rodnet.

Tim Jones er den ledende Winemaker hos Drumheller som producerer tre vine: Chardonnay, Merlot og Cabernet Sauvignon. Alle vinene blev udgivet første gang i 2014 årgangen. Fælles for alle vinene er, at de ikke får særligt meget fad, for at holde den friske og frugtige stil.