Scriani

Anbefalinger

Viser: 0 varer
Min butik:

"Scriani"-vinmarkerne er i hjertet af Valpolicella Classica, og de vigtigste privatejede marker er beliggende på en smuk bakke kaldet "Monte S. Urbano". Området som ligger i en højde på mellem 250 og 400 meter over havets overflade, består dels afflade områder og dels af terrasser med tørvægge og er karakteriseret ved et livligt vandløb langs udkanten, der lokalt kaldes en 'Vaio'

Cottini-familien, som har haft varemærket SCRIANI i generationer, fortsætter med at videregive kunsten af vinproduktion og vinificering fra far til søn, altid med respekt for traditionelle metoder, men ikke fremmed for innovation og forbedring.

Markerne "Ronchiel", "Mandolari", "Bosco", "Carpanè" "La costa" og "Tondin" samt andre mindre partier (alle vender mod sydøst) har vinstokke, der er mellem 9 og 40 år. gamle. Der anvendes justering af planterne i traditionelle rækker og anvendelse af pergola trentina (enkelt eller dobbelt) dyrkningsmetode, som tillader en tæthed på omkring 3.000 planter pr. hektar.

Forvaltningen af ​​vinmarkerne er i harmoni med naturens balance uden at anvende brugen af ​​kunstvanding eller gødskning og vedligeholde de træbevoksede områder, der grænser op til dem: Faktisk overstiger produktionen næsten aldrig 8000-9000 kg druer pr. hektar. Selv de kulturelle procedurer, som spænder fra beskæring af vinstokke til høst af frugter, udføres i hånden, efter koncepterne fra den bedste og mest funderede vinfremstillingstradition.