Villa Matilde

Anbefalinger

Viser: 0 varer
Min butik:

Villa Matildes vinproduktion er frugten af uafbrudte undersøgelser og forskning i det lokale plantemateriale med henblik på, at identificere de druesorter der for mange århundrede siden gav regionen sin berømmelse for store vine. 
Gamle vinsorter fra Campanien, Aglianico og Piedirosso, er atter rendyrkede versioner og bruges til, at producerer de røde vine Falerno. Det samme gælder sorten Falanghina der bruges til, at producere den hvide Falerno.
Siden Francesco Paolo Avallone overtog Fatt. Villa Matilde i starten af 1960’erne har vingården brugt fortidens traditioner og plantemateriale til, at skabe nutidens position i Campanien som én af regionens bedste vinproducenter. Beriget af forskning i historiske plantematerialer og en målrettet modernisering af vinmarker og vinproduktionen, hvor der bruges ”state-of-the-art” udstyr, er Villa Matildes fremtid sikret langt ind i det nye århundrede. 
Francescos datter Maria Ida og søn Salvatore Avallone står i dag for famliefirmaet og har via innovation og nutidens moderne teknologi, skabt en unik portefølje. 
En stadig voksende portefølje af vellavede vine spænder lige fra området Ager Falernus, i provinsen Caserta, til provinserne Benevento og Avellino. 
I 2000 købte Fatt. Villa Matilde, Tenuta Rocca dei Leoni i hjertet af Sannio nær Benevento, og i 2004 købte familien Tenuta d'Altavilla, beliggende i Irpinia’s DOCG område i provinsen Avellino. Dermed blev nye vine og druesorter føjet til Fatt. Villa Matildes portefølje og positionen som provinsens førende producent styrket.