Vins Jean-Luc Colombo

2 varer

Anbefalinger

Viser: 2 varer
Min butik:
Spar
26%
Point
95
Wine Spectator
Point
92
James Suckling
Jean-Luc Colombo, Cornas, Les Ruchets 2015
Jean-Luc Colombo, Cornas, Les Ruchets 2015
499.00 kr.
Før 675.00 kr.
På lager online (5 stk)
- Levering 1-2 dage
Vins Jean-Luc Colombo, Les Pins Couchés Rosé 2020
Vins Jean-Luc Colombo, Les Pins Couchés Rosé 2020
139.00 kr.
På vej til lager
Levering 2-4 dage

”Min passion er at skabe vine som giver mennesker fornøjelse. Jeg ønsker at hvert glas er som en sang der lovpriser de enkle og vigtige ting i livet:  at passe på naturen, at nyde mad og at dele med andre…” 

Anne og Jean-Luc Colombo er begge pionerer og har næsten alene løftet Cornas kvaliteten og omdømmet. De er begge ønologer med en fortid i gastronomien og det løber som en rød tråd igennem ALT de skaber.

I 2010 tilsluttede Laure Colombo sig familiefirmaet efter en ønolog uddannelse og masser af erfaring fra resten af verden. Hun bor i Saint Peray og hendes energi og sensitivitet bidrager allerede til vinenes udtryk.

Jean-Luc & Anne kastede deres kærlighed og entusiasme på Cornas for mere end 30 år siden og mener at det er her i granitten Syrah kommer allerbedst til udtryk. Og det gøres det i pagt med naturen, for her bruges ikke pesticider, kunstgødning eller andet ”unaturligt” og sikrer at insekter, dyr og vinstokke sameksisterer og trives.

Colombo familien er stærkt forbundet med bier ( Les Abeilles) og har skabt JLC Bee Helpful programmet, som støtter den franske organisation L’Arbre aux Abeilles, hvis opgave det er at beskytte den brune bi, som er indfødt i Rhône og som er både vigtig for vinavlen og en truet art.