4.5
af 11 anmeldelser

Blossa Glögg, Starkvinglögg 15%

Spar op til 10.00 kr.
Ved 6 stk. 69.00 kr.
Ved 1 stk. 79.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 11 anmeldelser

Blossa Glögg, Starkvinglögg 15%

4.5
af 11 anmeldelser

Blossa Glögg, Starkvinglögg 15%

Anmeldelser

4.5 af 11 anmeldelser
Vis flere

Om produktet

Blossa Stärkvinsgløgg har en krydret bouquet med en antydning af honningkager og rosiner. Smagen er fyldig med toner af julekrydderier samt lang finish. BLOSSA gløgg er lavet på en hemmelig opskrift, der er over 100 år gammel fra den berømte vinhandler JD Grönstedt & Co. De begyndte at lave gløgg i 1917 og opskriften er ikke ændret siden. Starkvinsglögg er lavet på en fyldig rødvin med smag af klassisk BLOSSA gløgg krydderier. Serveres dampende varm med rosiner og mandler. Eller—prøv noget anderledes og nyd den ved stuetemperatur med honningkager, kiks og blå ost. En rigtig smagsoplevelse!

Andre populære produkter

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.