Boudier, Creme de Cassis de Dijon 70 cl

219.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Boudier, Creme de Cassis de Dijon 70 cl

Boudier, Creme de Cassis de Dijon 70 cl

Vores vurdering

Denne Créme de Cassis har en dyb violet farve. Duften leder én
hen i retningen af friske nyplukkede solbær. Smagen er utrolig
fed, rig og cremet.

Créme de Cassis kan nydes ved stuetemperatur eller afkølet.
Den kan også benyttes i Kir, som har blandingsforholdet (4/5
del Bourgogne Aligoté/anden tør hvidvin og 1/5 del Crème de
Cassis). Ved Kir Royal bruge samme blandingsforhold, dog
udskiftes hvidvinen med Champagne Brut eller en anden tør
mousserende vin.

Om produktet

Den daglige ledelse i firmaet Gabriel Boudier varetages i dag
af familien Battault, der erhvervede firmaet i 1936. Siden 1874
har Gabriel Boudier’s Crème de Cassis de Dijon stået for at
være et helt unikt produkt. Kvalitet og tradition har altid været
grundlæggende for produktionen af netop denne Crème de
Cassis.

Kun solbær af højeste kvalitet benyttes og ofte er det præsidenten
for Gabriel Boudier; Pierre Battault der selv står godkendelsen af
solbærrenes kvalitet. Den naturlige gæringsproces frembringer
de fine solbæraromaer, og en ganske lille sukkerjustering
garanterer den harmoniske balance der er så karakteristisk for
Boudier´s Crème de Cassis.

Denne Créme de Cassis har en dyb violet farve. Duften leder én
hen i retningen af friske nyplukkede solbær. Smagen er utrolig
fed, rig og cremet.

Créme de Cassis kan nydes ved stuetemperatur eller afkølet.
Den kan også benyttes i Kir, som har blandingsforholdet (4/5
del Bourgogne Aligoté/anden tør hvidvin og 1/5 del Crème de
Cassis). Ved Kir Royal bruge samme blandingsforhold, dog
udskiftes hvidvinen med Champagne Brut eller en anden tør
mousserende vin.

Anbefalinger