Vinhandel Herning

Vinhandel Herning- alt i vin, champagne og spiritus

Vildmedvin er en landsdækkende kæde med et stigende antal butikker. Vores butikker og webshop er bygget på et oplevelseskoncept, så vi kan garantere dig både en god vin- og kundeoplevelse når du handler hos os.

Vi har endnu ikke en vinhandel i Herning, men kan hjælpe dig her på shoppen. Vi har et bredt sortiment af vine, champagne spiritus, øl og specialiteter i alle prisklasser, så du er landet det rette sted. 

Du finder vine der passer til alle smage og anledninger, og vi hjælper gerne med at finde den vin der passer til dig. Du kan f.eks. søge på vine baseret på din egen smagsprofil, en funktion vi selv har udviklet hvor alle vores vine kategoriseres på baggrund af vores sommeliers vurdering af vinene.

Du kan se de forskellige smagsprofiler her:

Kompleks & intens

Kraftig & frugtig

Let & frugtig

Cremet & rank

Fed & fyldig

Frisk & aromatisk

Frugtig & sød

Kompleks & elegant

Du kan også søge vores butiksoversigt, og finde den nærmeste butik.

I alle vores butikker bliver du kompetent vejledt, så du får en vin der passer til anledningen. Vi giver også gerne gode råd omkring opbevaring og servering, og hjælper gerne med at sætte vin til mad.

Ny vinhandel i Herning?

Er du interesseret i, at blive en del af landets mest innovative vinunivers og vil drive en vin oplevelsesbutik i Herning? Så kontakt os for at høre mere på info@vildmedvin.dk eller 77 34 21 64.

Se vores udvalg af her eller brug vores søger til at finde det du søger:

Vin

Champagne

Spiritus

Øl

Specialiteter

Vingaver