5.0
af 1 anmeldelser

Rocca Dei Forti, Alcohol Free Sparkling

79.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Rocca Dei Forti, Alcohol Free Sparkling

category label Alkoholfri
5.0
af 1 anmeldelser

Rocca Dei Forti, Alcohol Free Sparkling

Om produktet

Rocca Dei Fortis alkoholfrie bobler er en gave til alle os, som elsker det sprudlende og det sociale, men foretrækker at det foregår uden alkohol. Den har en fantastisk skummende tekstur, og en sommerlig duft af friske blomster og modne frugter. Den er lavet på druemost, og har derfor et vinøst og læskende væsen, som passer perfekt ind i festlige lag. 

Vinen kan også bruges som indslag i alkoholfri cocktails. Prøv den f.eks. med hyldeblomstsaft og lime, så får du en velsmagende drink, der følges lige så godt med en bog i solen, som den gør med godt selskab og god mad.

Så hvis du er træt af ligegyldige alkoholfri løsninger, til når du tørster efter noget godt i glasset, så er Alcohol Free fra Rocca Dei Forti det helt rigtige valg for dig.

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.