Stolichnaya Premium Vodka

Stolichnaya Premium Vodka

I 1901 åbner den daværende sovjetiske stat (USSR) destilleriet "Moscow State Wine Warehouse No. 1". "Moscow State Wine Warehouse No. 1" åbnes fordi myndighederne ville sikre højere kvalitet af vodka og for at fjerne de farligste vodkar fra markedet. Vodkaen som udbydes hedder endnu ikke Stolichnaya, men oplever alligevel utrolig høj popularitet i blandt befolkningen, da produktionsmetoderne af vodkaen er det mest moderne i verden på daværende tidspunkt. 

Under 2. verdenskrig bliver produktionen af spiritus indskrænket væsentligt, på grund af vanskelige produktionsvilkår. Derfor bliver myndighederne nød til at prioritere de vigtigste mennesker, som skal have vodka, hvorfor det som udgangspunkt kun var USSR-hærens frontlinje, som havde adgang til vodka.

Hvornår Stolichnaya fik sit navn er der ingen som ved med sikkerhed. Den tidligste produktion af Stolichnaya mener nogen først kom i 1948, da etiketten, som vi kender den i dag, først er designet i 1946. De fleste er dog overbevist om at V.G. Svirida skabte Stolichnaya i 1944. For at skabe komplet forviring omkring Stolichnayas fødsel, findes der papirer på at de USSR tog patent på navnet Stolichnaya allerede i 1938, hvorfor dette også kan betragtes som Stolichnayas reelle  produktionsår.

I 1953 bliver Stolichnaya introduceret til det internationale marked ved en konkurrence i Bern og modtager en guldmedalje for sin sublime kvalitet. Stolichnayas gennembrud på det internationale marked sker, da PepsiCo indgik en distributionsaftale med regeringen i USSR, hvor PepsiCo fik rettighederne til at distribuere Stolichnaya på det vestlige marked. Distributionsaftalen var dog gensidig og Pepsi Cola blev en af de første udenlandske produkter, som kunne købes i USSR. Efter Sovjetunionens sammenbrud fortsatte Stolichnaya med at blive produceret i de tidligere USSR lande, hvorfor etikkens autentiske Sovjet udtryk også er bevaret den dag i dag.

Navnet "Stolichnaya" er en adjektivisk form af ordet "stolitsa" ("столица"), som betyder "hovedstaden" og refererer til Moskva, Rusland.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Stolichnaya Premium Vodka

1 vare

pr. side
Sortering
Stigende orden
 1. Stolichnaya Vodka, 70 cl
  Stolichnaya Vodka, 70 cl

  Stolichnaya er verdens bedst sælgende vodka fra det tidligere Sovjetunionen.
  Den russiske folkedrik har grundet sin høje kvalitet med tiden opbygget et fantastisk omdømme. Den høje kvalitet kommer af at Stolichnaya produceres udelukkende med nøje udvalgte ingredienser, hvorefter en kompliceret destillation og filtration finder sted.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  175,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Stolichnaya Premium Vodka

1 vare

pr. side

Få et uforpligtende tilbud

Danmarks største kvalitets sortiment med prisganti!

Alligevel er det ofte muligt at lave endnu skarpere priser, hvis du som kunde kan aftage større mængder af gangen.

Kontakt os på tel 77 34 21 64 eller send din forespørgsel til: info@vildmedvin.dk

Så hører du snarest fra Peter Pedersen eller Emil Ravn Nielsen

DENNE VARE HAR PRISGARANTI


Du er derfor sikker på at få Danmarks billigeste 1 stk pris inkl levering!!


Sådan virker det:
Såfremt du finder denne vare billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen, inden du handler hos os - ligesom vi tilbagebetaler differencen i op til 7 dage på allerede købte varer.

Hvis du mod forventning finder denne vare billigere efter dit køb, så kontakt VildMedVin på info@vildmedvin.dk

Regler:
- Det er altid 1 stk prisen inkl vores billigst mulige levering som prisgarantien omfatter
- Det skal være en dansk webshop med dansk CVR-nummer
- Prisgarantien gælder udelukkende varer omfattet af danske regler for told, moms og forbrugerbeskyttelse
- Varen skal kunne købes online og leveres indenfor max 3 dage fra anden dansk webshop (vi forebeholder os retten til at forsøge at købe af varen, således vi er sikre på alle ovenstående regler overholdes)

Henvendelser behandles altid hurtigst muligt - kontakt VildMedVin på info@vildmedvin.dk