Pinotage

Pinotage

Pinotage er en rødvinsdrue, der er Sydafrikas signatur druesort. Pinotage blev forædlet i 1925 som en krydsning mellem Pinot Noirog Cinsaut. Pinotage skaber ofte en meget mørkerød vin, som er lidt røget, med toner af brombær og jord. Sommetider også med undertoner af banan og topiske frugter. Vi ved godt det måske ikke lyder meget attraktivt, men vi ved også at Pinotage har mange fans rundt om i verden, som sværger til denne druesort.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Land
4
Serveringsforslag
1
1
3
4
1
3
3

Pinotage

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. The Milkwood, Pinotage 2017
  The Milkwood, Pinotage 2017

  I området Paarl - lige nord for Kap det Gode Håb - har pinotage de helt optimale vækstbetingelser. Klimaet er solrigt med indflydelse fra havvindene sydfra.

  Det er her Milkwood dyrker druerne til deres pinotage! Området kunstvandes ikke og det mærkes på denne frugttætte og intense vin.
  Der er fuld fart på friskheden. Masser af brombær i smagen og et tydeligt mokka-præg fra fadet i næsen.
  Et fremragende eksempel på Sydafrikas signaturdrue.
  En frugtdomineret vin som er bredt anvendelig både med og uden mad. 
  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  95,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Southern Right Vineyards Pinotage 2018
  Southern Right Vineyards Pinotage 2018

  Vinene er opkaldt efter den sjældne hvalart, som også bærer navnet Southern Right. Hvalerne findes i den kølige South Atlantic Walker Bay, kun tre kilometer fra vinmarkerne – og for hver flaske, der bliver solgt, giver Southern Right en donation til hvalernes og områdets ve og vel.

  Rig, sødmefuld, mineralpræget duft. Meget karakterfuld, fyldig og intens smag, som nok skulle kunne overbevise enhver om Pinotagedruens fremtidige storhed.
  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Fra 178,00 kr
  Spar 22,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 200,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 178,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 3-4 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 3-4 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Southern Right Vineyards Pinotage 2016
  Southern Right Vineyards Pinotage 2016

  Southern Right er en lille Pinotage og Sauvignon Blanc specialist, der ligger på en fantastisk smuk 448 ha stor ejendom, beliggende i den kølige, maritime Hemel-en-Aarde Valley appellation, lige bag den gamle fiskerlandsby, Hermanus.
  Målet med Southern Right, der blev grundlagt af Anthony Hamilton Russell i 1994, var at producere seriøse, lagringsværdige Pinotage vine, der kombinerede den sydafrikanske frugt- og smagspalet med klassisk stil og finesse.
  Anthony var overbevist om, at den tidligt modne druetype, Pinotage, ville være mest velegnet til det køligere klima. Han var ligeledes overbevist om, at den stenede, meget lerholdige og skiferrige jord, han valgte på bakkeskråningerne, var den mest velegnede til den klassiske stil, han stræbte efter.
  Meget streng volumenkontrol og udelukkende høst, når druerne har nået lige præcis den ønskede fysiologiske modenhed, kombineret med det perfekte terroir, har været med til at redefinere og sætte nye standarder for Sydafrikas røde "nationaldrue".
  Sauvignon Blanc druen er forblevet en lokal og international bestseller med sin klassiske, stramme mineralitet i perfekt harmoni med den elegante frugt. Den er kåret som bedste sydafrikanske Sauvignon Blanc i avisen The Wall Street og var den eneste Sauvignon Blanc, der vandt en guldmedalje ved The Classic Wine Trophy Awards i 2009.
  I august 2005 indgik Anthony et fælles ejerskab med de to top forretningsfolk og vinentiusiaster, Mark Willcox and Mikki Xayiya, så de indtil da lejede marker blev opkøbt og dermed kunne garantere et permanent sted for Southern Right. Southern Right's vinhus og kælder blev lige netop færdig til 2009 høsten. Southern Right er ligeledes hjemsted for 56 ha olivenlunde og mere end 200 ha uberørt Cape Mountain jord, som udgør familiens private naturreservat.
  Vineriet og vinene er opkaldt efter de meget sjældne Southern Right hvaler, der passerer den kølige South Atlantic Walker Bay bugt, tre kilometer fra markerne. For hver solgt flaske donerer Southern Right et beløb til bevarelsen af Southern Right hvalerne.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  200,00 kr
 4. Radford-Dale, Frankenstein 2014
  Radford-Dale, Frankenstein 2014

  Pinotage kan være som Frankensteins monster. Behandles den ikke blidt og respektfuldt, viser druen tænder. Behandles druen derimod skånsomt, som Radford Dale teamet gør det, lokkes generøsiteten og den intense, rene og komplekse frugt frem iforgrunden, og vinen viser sin fyldighed, charme og elegance i den koncentrerede smag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,51%
  Serveringsforslag
  269,00 kr

Pinotage

4 varer

pr. side