Pink Portvin

1 varer

Anbefalinger

Viser: 1 varer
Min butik:
Quinta das Carvalhas, Rosé Port
Quinta das Carvalhas, Rosé Port
179.00 kr.
På lager online
- Levering 1-2 dage

Rosé portvin, pink portvin - kært barn har mange navne, men det smager lige godt!

Rosé Portvin / Pink Portvin er et meget kvalificeret bud på en moderne dessertvin fra Portugal. I starten af 00'erne fik den traditionelle portvin en renæssance og løftede sig over sit blakkede ry som tung, klistret "mormordrik". Efter denne vellykkede relancering har flere portvinsproducenter fået øjnene op for et nyt marked, og i 2013 lanceredes den første Pink Port i et forsøg på at vinder terræn hos de yngre vinnydere.

Rosé Portvin / Pink Portvin vandt hurtigt indpas hos en bred gruppe af vinnydere - og vi tilslutter os deres begejstring. Portvins rosé / Pink port er bare lækkert!

Rosé Portvin / Pink Portvin laves som almindelig rosé ved en forkortet skalkontakt, men med den sædvanlige forstærkning af vinen med druesprit. Dette giver en frisk, let og frugtig smag af røde bær; perfekt over is, let afkølet eller i cocktails.

Find din favorit flaske Portvins rosé her og køb pink port med Prisgaranti.

Hvad er rose portvin?

Rosé portvin er i princippet ruby portvin, da den produceres på samme druetyper, bortset fra en kortere skalkontakt, på samme måde som ved almindelig produktion af rosévin. Derfor har rosé portvin den noget mere lysere røde farve.