Cascina Amalia

1 varer

Anbefalinger

Viser: 1 varer
Min butik:
Cascina Amalia, Langhe Nebbiolo 2019
Cascina Amalia, Langhe Nebbiolo 2019
179.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

Cascina Amalias ejendom i Langhe er et eksklusivt udgangspunkt for at opdage Langhes vidundere.

Cascina Amalia ligger i Monforte d'Alba (Cuneo-Piedmont), en af ​​de mest interessante og historiske byer i Langhe. Vinhuset blev skabt i 2003, da Boffa-familien, forført af roen i området, erhvervede sig en gård fra det tidlige 20. århundrede og dens omkringliggende vinmarker, der producerede de typiske vine i området: Dolcetto og Barbera.

Gården fungerede som grundlag for et nyt projekt, der på kort tid så nye arealer og bygninger komme til, hvor hovedgården blev til et boutique-B&B.

Yderligere vinmarker blev derefter erhvervet i det prestigefyldte cru Barolo Bussia og Le Coste i Monforte. Et nyt vineri blev også bygget.

Deres hensigt var klar: at producere vin af høj kvalitet, der respekterede terroiret og traditionen på et elegant og reserveret sted.

At Cascina Amalia projeket er fortsat med med at udvide i dag, i tråd med dets oprindelige intention, skyldes Boffa-familiens engagement og professionalisme, fordi her er alt familiedrevet. Maria Angela, moderen, driver B&B'et med stor passion; Gigi, faderen, anvender sin store erfaring til at føre tilsyn med forvaltningen af ​​godsets generelle aktiviteter; mens sønnen Paolo har ansvaret for vinmarkerne og vingården med støtte fra et team af topprofessionelle.