Domaine Gerard Millet

1 varer

Anbefalinger

Viser: 1 varer
Min butik:
Domaine Gerard Millet, Menetou-Salon Blanc 2018
Domaine Gerard Millet, Menetou-Salon Blanc 2018
179.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

Sancerre, et område hvis vine man kun kan elske! Banker dit hjerte for sauvignon blanc og pinot noir i deres reneste, klareste og smukkeste form? Så er vinene fra Domaine Gérard Millet et must-have i din samling. Vi har været så heldige at få Gérard Millets vine fra Sancerre og den relativt ukendte men vilde value for money kommune, Menetou-Salon, i vores sortiment. 

Familien Millet har skabt fabelagtige sauvignon blanc og pinot noir i Sancerre og Menetou-Salon igennem 5 generation, hvilket har skabt et bagkatalog af viden om og forståelse af terroir, som man ikke kan læse sig til - en viden der går i arv gennem generationer! Stilen er klar, klassisk, rank og spot on dét man forventer sig af en topvin fra Sancerre. 

Porteføljen rummer alt fra det ærke klassiske røde og hvide sancerre, en underdog fra nabobyen Menetou-Salon hvis stil og smag minder meget om klassikerne fra Sancerre men til en helt anden pris! Derudover laves topvinene Le Desert de Petit Bannon og Chêne Marchand, som er helt ekstraordinære og eksklusive i deres udtryk - her får man virkelig syn for, hvor vidunderlig sancerre kan blive, når al koncentration, passion og know-how samles!