4.3
af 6 anmeldelser

Domaine Gerard Millet, Menetou-Salon Blanc 2018

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 6 anmeldelser

Domaine Gerard Millet, Menetou-Salon Blanc 2018

4.3
af 6 anmeldelser

Domaine Gerard Millet, Menetou-Salon Blanc 2018

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Mild ost
Risotto

Anmeldelser

4.3 af 6 anmeldelser

Om produktet

Menetou-Salon, du kender det måske ikke, men der er tale om en usleben diamant fra Loire. Er man vild med vinene fra Sancerre, men synes de er en smule kostbare, kan man med stor succes kigge til nabobyen, Menetou-Salon, som ligger få kilometer fra Sancerre. Stilen er meget lig hvis sancerre, men til en helt anden pris!

Vinene fra Menetou-Salon er selvfølgelig også lavet på 100% sauvignon blanc, og viser alle de karaktertræk, som vi elsker ved vinene fra Sancerre, dog i en lidt mindre koncentreret udgave. Alligevel er der tale om et super value for money køb, hvis man skal have et alternativ til sancerre. 

Noter af passionsfrugt, græs, kridt og hvide blomster i en knastør indpakning med sprød syre og behagelig volumen. 

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.