4.0
af 2 anmeldelser

Adelphi Private Stock Blended Scotch

199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Adelphi Private Stock Blended Scotch

category label Bland 3 - Spar 10%
4.0
af 2 anmeldelser

Adelphi Private Stock Blended Scotch

Om produktet

Oprindeligt var det slet ikke en tanke at Jamie Walker bag Adelphi skulle tappe andet end ekslusive single cask aftapninger som er Adelphis absolutte Signatur. Men da Jamie tilbage i starten af 90'erne stod og skulle til at genoplive Adelphi spurgte han eftersigende sin bedstemor om et lån så han kunne komme i gang. Jamies bedstemor var velvillig, hun ville dog gerne smage hans bedste blendede whisky, et produkt som Jamie ikke på dette tidspunkt havde. Derfor blev Adelphi Private Stock blended født og Jamies bedstemor fik sin blendede whisky.

Etiketten er prydet af en dansende skotte "Dancey man" dette var en tegneseriefigur som blev trykt af Punch Magazine tilbage i midten af 1800 tallet da William Gladstone vedtog en lov som gjorde at man først skulle betale afgift af Skotsk whisky den dag et fad blev tappet og solgt. Dette medførte stor festivitas i hele Skotland og karakteren "Dancey man" den dansende skotte var skabt.

Adelphi Private Stock er en ukompliceret smooth blended som er sødmefuld, frugtig med en underliggende svag nuanche af behagelig røg. En let drikkelig whisky som kan drikkes neat, men afgjort gør sig godt i cocktails.

Prøv en Black Cove med 1 del Whisky, 1 del Amaretto, et par stænk angostura bitter, masser af is, toppet op med ginger ale.

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Anbefalinger