Arnan Deloi, Cava Brut

Spar op til 39.05 kr.
Ved 6 stk. 59.95 kr.
Ved 1 stk. 99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Arnan Deloi, Cava Brut

category label Nyhed

Arnan Deloi, Cava Brut

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk

Om produktet

Luk øjnene og Forestil dig en varm eftermiddag i Catalonien, hvor du sidder på en lokal tapasbar med venner, og stemningen er uhøjtidelig og afslappet. Du sipper generøse slurke  Cava, der bobler lystigt i glasset og spreder en følelse af festlighed.

Arnan Deloi, Cava Brut er ikke bare en drikkelse; det er en invitation til at omfavne det autentiske spanske liv. Med et trylleslag vil du føle dig transporteret til de små, hyggelige tapassteder, hvor lokalbefolkningen selv nyder livets simple glæder.
Skabt til at blive nydt i store slurke, i godt selskab og uden bekymringer.

Så næste gang du ønsker at indfange den ægte spanske atmosfære derhjemme, skal du sørge for at have en flaske Arnan Deloi, Cava Brut klar. Det er den perfekte ledsager til afslappede stunder og uforglemmelige øjeblikke med venner og familie. Salud!

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.