De Venoge Champagne Princes Extra Brut

Spar 7%
699.00 kr.
Før 749.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

De Venoge Champagne Princes Extra Brut

De Venoge Champagne Princes Extra Brut

Vores vurdering

De Venoge Champagne Princes Extra Brut er en raffineret og tør champagne, der udtrykker elegance og kvalitet. Perfekt til særlige lejligheder og gastronomiske oplevelser.

Om produktet

Oplev den udsøgte smag af De Venoge Champagne Princes Extra Brut, en champagne der oser af elegance og klasse. Denne ekstra tørre champagne er skabt af de fineste druer fra Champagne-regionen og tilbyder en sofistikeret smagsoplevelse med noter af citrus, hvide blomster og en let mineralitet. Den lave dosering af sukker sikrer en sprød og ren finish, der gør den ideel til både aperitif og som ledsager til lette retter som skaldyr, fisk eller friskost. Med sin elegante flaske og raffinerede smag er De Venoge Champagne Princes Extra Brut det perfekte valg til særlige lejligheder eller som en eksklusiv gave.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).