4.0
af 2 anmeldelser

Dolin Vermouth Rouge

119.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Dolin Vermouth Rouge

4.0
af 2 anmeldelser

Dolin Vermouth Rouge

Om produktet

Dolin Vermouth Rouge er en mørk, let og tør vermouth, der dufter skønt af tørrede frugter - solbær, rosiner og figner. Duften toner ud i en mere floral karakter. Smagen åbner med flere lag af afdæmpet sødme og kulminerer med florale noter, inden den klinger ud i en behagelig bitterhed.

Dolin anvender 10-40 krydderier og bataniske planter til fremstillingen af deres røde vermouth, som dyrkes lokalt i det alpine område i Frankrig. I modsætning til mange større kommercielle mærker, som ofte infuserer en blanding af ingredienserne i en base, der indeholder den forstærkende sprit, markerer Dolin sig ved at bruge de aktuelle planter i deres relativt neutrale hvidvin. Det vil sige, at planter og hvidvin ligger sammen i en periode på flere uger, før der tilsættes sukker for at søde det. Derefter tilføjes en druesprit for at befæste den aromatiserede vin.

Farven på deres Rouge kommer ikke fra rødvin på trods af hvad mange tror, men derimod fra en kombination af de anvendte planter og det tilsatte karamelliserede sukker. Dolin adskiller sig også ved angiveligt at bruge en højere procentdel vin i sine produkter. 

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Anbefalinger