3.7
af 7 anmeldelser

Duvel

27.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.7
af 7 anmeldelser

Duvel

3.7
af 7 anmeldelser

Duvel

Om produktet

Duvel er en naturlig øl med en subtil bitterhed, en raffineret smag og en karakteristisk humlekarakter. Den unikke brygningsproces, der tager ca. 90 dage, garanterer en ren karakter, delikat brus og en behagelig sød smag af alkohol.

Bortset fra rent kildevand, som er den vigtigste ingrediens i øl, er byg den vigtigste råvare. Byg skal spires i fem dage i malthuset, hvorefter malt bliver tilbage. Maltenes farve og som en konsekvens heraf af ølet bestemmes af temperaturen. Duvel opnår sin typiske bitterhed ved at tilføje forskellige sorter af aromatiske slovenske og tjekkiske humle. Vi bruger kun eksklusive humle, der er kendt for deres konstante, fremragende kvalitet.

Duvel fermenterer for første gang i tanke ved 20 til 26 ° C. Bryggeren bruger sin egen kultur til dette. Den originale gærstamme, som Albert Moortgat selv valgte i 1920'erne, stammer fra Skotland. Efter modning i lagertanke, hvor ølet er afkølet til -2 ° C, er drikken klar til aftapning. Takket være tilsætningen af ​​ekstra sukker og gær, fermenterer ølet igen i flasken. Dette forekommer i varme kældre (24 ° C) og tager to uger. Derefter flyttes ølet til kolde kældre, hvor det fortsætter med at modnes og stabiliseres i yderligere seks uger. Denne ekstra lange modningsperiode er unik og bidrager til den raffinerede smag og rene smag af Duvel.

Et team af ølspecialister kontrollerer processen dagligt ved hjælp af smagsanalyser. Det er først efter 90 dage, når det har opnået sit rige smagssortiment, at Duvel må forlade bryggeriet.
Takket være det overraskende høje alkoholindhold (8,5%), enormt hoved, fin brus og silkemyk følelse i munden, skiller Duvel sig tydeligt fra andre belgiske øl.

Anmeldelser

3.7 af 7 anmeldelser

Anbefalinger