Bland 3 - Spar 10%
Spar
100.00 kr

Isfjord Arctic Rum

349.00 kr
Før 449.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.3
8 anmeldelser
3
4
1
0
0
Så speciel at den må være et must blandt en Rom samling.
Caribisk Rom er ofte meget sød. Denne er lidt mindre sød end de fleste og med sine 44% er den en rigtig HerreRom. Hvor det isede og Arctiske så kommer ind, er mig en gåde.
Læs Mere
Skøn frugtfyldt rom som ikke bliver for tung selv efter flere glas
Spændende ny rom for mig
Der er første flaske af den type rom jeg har i samlingen, men ikke den sidste, efter et par glas åbner den sig meget mere op og med en lang eftersmag, dejlig rom.
Læs Mere

Om produktet

Isfjord rom er destilleret på St. Croix, den gamle danske koloni har gennem historien haft ry for at lave noget af det bedste rom i Caribbien. Om det fortsat forholder sig sådan er naturligvis en smagssag. Isfjord Rom er godt afstemt mellem sødme og krydderi. Den lidt højere alkoholstyrke på 44% klæder rommen, som fremstår let til moderat sød med en lang slutning. Rommen er destilleret på frisk sukkerørsjuice og efterfølgende lagret i 3 år på ex. bourbonfade, det resultere i nuancer af vanilje, flødekaramel, tørret frugt og en anelse brændt sukker.

Produktionsmetoden med frisk sukkerrørsjuice og efterfølgende lagring på ex. bourbonfade gør at rommen ikke direkte kan sammenlignes med hverken den Franske eller Engelske rom stil, der er mere tale om en hybrid af disse. En spændende og anderledes rom.