4.0
af 1 anmeldelser

Krenkerup, Brown Ale 33 cl.

29.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Krenkerup, Brown Ale 33 cl.

4.0
af 1 anmeldelser

Krenkerup, Brown Ale 33 cl.

Om produktet

Vinder af guldmedalje ved European Beer Star 2020.

Glæd dig til at smage den kastanjebrune lækre Brown Ale der er i 2020 vandt guld i kategorien ‘English-Style Brown Ale’ ved European Beer Star.

Brown Ale er en overgæret øltype der med sin karakteristiske maltaroma forkæler med noter af ristet brød, chokolade og karamel. Deres Brygmester har kreeret en særdeles velafbalanceret øl skabt på gode rene råvarer. Krenkerup har brygget med pilsnermalt fra deres egne marker og lækker karamelmalt der giver en behagelig sødme og en smuk kastanjebrun farve. Den farve gør – sammen med et tæt cremet skum – Krenkerup Brown Ale til en fryd for både øjne og smagsløg.

Denne ufiltrerede Ale er blød, fyldig og imødekommende med en afdæmpet bitterhed fra humletyperne Nordbrauer og Spalt Spalter. Den milde sødme skaber en perfekt balanceret smagsoplevelse.

Nyd Krenkerup Brown Ale til retter hvor øllet skal ledsage og komplimentere den gode smagsoplevelse, eller nyd den alene når du trænger til en blød og behagelig smagsoplevelse. Den er ikke for tung, ikke for sød – bare en drikkeoplevelse af den rigtig rare slags.

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger