Mil Pesetas Cream Sherry

128.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Mil Pesetas Cream Sherry

Mil Pesetas Cream Sherry

Serveringsforslag

Friske desserter

Om produktet

Mil Pesetas Cream er en sød sherry lavet på druerne Palomino og Pedro Ximénez. Denne type er en anelse usædvanlig, idet det er en blanding af to slags sherry: tør Oloroso eller Amontillado, som tilsættes en smule af den langt sødere Pedro Ximénez. Resultatet ender med omkring 115 til 140 gram sukker per liter og fungerer suverænt til de ikke alt for søde desserter, gerne med nødder, eller måske som erstatning for Sauternes til foie gras.

Farve: Mørk rav.

Duft: Masser af toffee og nødder som mandel og hasselnød. Med lidt tid i glasset dukker noter af chokolade og figner op.

Smagsnoter: Fløjlsblød og med flot balanceret sødme. Rosiner, figner, toffee, mandler og appelsin.

Serveringsforslag: Nyd den afkølet, fx til desserter med nødder eller mørk chokolade.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.