Perini, Villa Perini Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Perini, Villa Perini Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Perini, Villa Perini Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Serveringsforslag

Aperitif
Skaldyr

Om produktet

Prosecco kommer i mange forskellige former og kvaliteter - men er der er ét område, som leverer den bedste kvalitet, så er det Valdobiadene. Og Perinis Prosseco Superiore er beviset på, at du sagtens kan få ordentlig kvalitet til stærke priser - også fra Valdobiadene. Her får du nemlig lækre små bobler og mild duft af ferskner og æbler. Extra Dry er på trods at navnet ikke tør, men vin med en smule sødme. Hvad prosecco mangler i kompleksitet, har det til gengæld i overflod i drikkevenlighed - god prosecco er en fornøjelse at drikke uden så mange dikkedarer. Det fungerer fint for sig selv eller blandet i en Spritz. Perfekt til sommerens fester - og til alle andre tider af året, hvor du har brug for et godt glas bobler. Drik ved 8-10°C i champagneglas. Server som aperitif, på terassen, i haven eller på stranden.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.