Mikkeller Spirits

Mikkeller Spirits

Mikkeller Spirits er en knopskydning af det danske bryggeri Mikkeller, der siden grundlæggelsen i 2003 er blevet kendt verden over for sin eksperimenterende og innovative tilgang til ølbrygning. Mikkeller har høstet både national og international anerkendelse for deres øl, hvor fokus altid er på kvalitet fremfor kvantitet. 

Mikkeller Spirits er grundlagt i 2012, og filosofien er (ligesom på øl-siden) at skabe nye produkter, der udfordrer de store spiritusproducenter på kvaliteten. Mikkeller Spirits bliver produceret i samarbejde med mikrodestilleriet og bryggeriet Braunstein i Køge. Mikkeller Spirits har fået en flyvende start. Deres Black Rum Cask vandt dobbelt guld på World Spirits Competition i San Fransisco i 2014 – og der var også sølv til Botanical Gin – og altså anerkendelser til begge de tilmeldte produkter til konkurrencen! Mon ikke man ærgrer sig lidt over, at man ikke sendte hele sortimentet ind til konkurrencen? Vi glæder os til at følge udviklingen i dette utroligt spændende mikrodestilleri i årene fremover. 

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Mikkeller Spirits

5 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Mikkeller Spirits, Botanical Gin
  Mikkeller Spirits, Botanical Gin

  Det er en meget elegant og raffineret gin, med et lille touch af sødme, som sagtens kan nydes alene, men også er perfekt til GT, gerne sammen med den bedste mixer, du kan finde fx Fever Tree Tonic, og en skive appelsin.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  44,00%
  Fra 285,00 kr
  Spar 44,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 329,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 285,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Mikkeller Spirits, Dy Hop Simcoe Vodka
  Mikkeller Spirits, Dy Hop Simcoe Vodka

  Dry Hop Simcoe Vodka er håndlavet og fremstillet af den fineste vinterhvede, som efter udvælgelse bliver formalet, mæsket og lavet til spiritus i et destillationsapparat af kobber. Herefter tilsættes to slags amerikansk humle, Simcoe eller Citra. Dette sker i en proces, ”Dry Hopping”, der er meget Mikkeller’sk, hvor øl- og vodkaverdenen mødes og smelter sammen.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  44,00%
  Fra 310,00 kr
  Spar 39,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 349,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 310,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Mikkeller Spirits, Navy Gin 57%
  Mikkeller Spirits, Navy Gin 57%

  Destilleret af de fineste botanicals. Omhyggeligt afbalanceret med en fuld duft af Juniper bær gør plads til citrongræs og bløde toner af Angelica rod. Et lille stykke kardemomme, der slutter med lidt bittersøde toner af appelsiner. Bemærk, at hoppen føles, at du får, den amerikanske Simcoe humle føjer en citronskånsomhed. Drik det lige, hvis du er mand nok - rolig, det er glat som silke - eller lav den perfekte G & T med knust is, det bedste Tonic vand, du kan finde, Mikkeller Gin og et skive orange.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  57,00%
  349,00 kr
 4. Mikkeller Spirits, Black Oloroso Cask
  Mikkeller Spirits, Black Oloroso Cask

  Oloroso Cask Black er lagret på fade af europæisk eg, de fleste af den Sherryfade (Oloroso er jo som bekendt en Sherry type). Fadene tilfører den mørke spiritus et ekstra lag, så man også kan fornemme chokolade og nødder – men også et saltet og oxydereret præg, som i en rigtig godt Sherry. Man kombinerer altså det bedste at ikke mindre end tre verdener – øl, spiritus og Sherry, og resultatet er en kompleks og spændende oplevelse, og den måske nok mest karakterfulde af de tre Beer Brandys i Black serien.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,00%
  Fra 401,00 kr
  Spar 48,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 449,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 401,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud
 5. Mikkeller Spirits, Rum Cask Black
  Mikkeller Spirits, Rum Cask Black

  Rum Cask Black er lagret på Romfade fra den tidligere danske koloni på St. Croix. Fadene tilfører en sødme, som på perfekt vis balancerer de mørke, humlede og maltede ølnoter. Kombinationen af Romfade og Beer Brandy komplementerer hinanden forbilledligt, og det fornemmes nærmest som et symbiotisk ægteskab mellem øl og Rom. Den måske mest helstøbte og fuldendte af de tre Beer Brandys i Black serien.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,00%
  449,00 kr

Mikkeller Spirits

5 varer

pr. side