SV. Michelsen, Chokoladebrud caramel & nødder

59.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

SV. Michelsen, Chokoladebrud caramel & nødder

SV. Michelsen, Chokoladebrud caramel & nødder

Vores vurdering

Knasende chokoladebrud med karamelliserede nødder og cremet karamel – håndlavet af SV. Michelsen. En uimodståelig kombination af sødt og sprødt.

 

Om produktet

SV. Michelsen præsenterer et fyldigt og fristende chokoladebrud med karamelliserede nødder og blød karamel – perfekt til dig, der elsker den harmoniske balance mellem sødme, dyb chokoladesmag og knasende tekstur. Bruddet består af mørk og mælkechokolade blandet med sprøde nødder og silkeblød karamel, brækket i rustikke stykker, klar til at blive delt – eller nydt helt selv. En oplagt gaveidé eller et lækkert supplement til kaffen, desserten eller det søde øjeblik i hverdagen. Som altid er det hele håndlavet med kærlighed og kvalitet af SV. Michelsen – et af Danmarks mest anerkendte chokoladehuse siden 1933.

 

Ingredienser Næringsindhold pr. 100 g
Ingredienser: Sukker, kakaosmør, MÆLKEPULVER, karamel (MÆLK), ristede MANDLER (3,5%), ristede HASSELNØDDER (2%), kakaomasse, emulgator: SOJA-lecithin, salt, naturlig vaniljesmag.
Mindst kakaotørstof i caramel chokolade: 31%.
Fairtrade-kakao: Massebalance bliver anvendt i henhold til Fairtrade-standarden. Besøg: info.fairtrade.net/sourcing.

Allergener:
  • GLUTENHOLDIGT KORN: Ikke tilsat
  • KREBSDYR: Ikke tilsat
  • FISK: Ikke tilsat
  • ÆG: Ikke tilsat
  • JORDNØDDER / PEANUTS: Ikke tilsat
  • SELLERI: Ikke tilsat
  • SENNEP: Ikke tilsat
  • SESAMFRØ: Ikke tilsat
  • SVOVLDIOXID OG SULFITTER: Ikke tilsat
  • LUPIN: Ikke tilsat
  • BLØDDYR: Ikke tilsat
  • SOJA: Indeholder
  • MÆLK: Indeholder
  • MANDLER: Indeholder
  • HASSELNØDDER: Indeholder
Energi: 2146 kJ / 518 kcal
Fedt: 36 g
- heraf mættede fedtsyrer: 22 g
Kulhydrater: 52 g
- heraf sukkerarter: 51 g
Protein: 6,8 g
Salt: 0,58 g

Anbefalinger

Spar
66%
Ved
20 stk.
Spar
5%
Ved
15 stk.
Spar
25%
Ved
2 stk.
Spar
16%
Ved
20 stk.