Om produktet
Dette mørke chokoladebrud fra SV. Michelsen er lavet på 62 % kvalitetskakao og byder på en afbalanceret smagsprofil med dybde, let bitterhed og afrundet sødme. Chokoladen er brækket i rustikke stykker, så den er lige til at dele – eller gemme som en velfortjent forkælelse. Med sin rene, intense smag og silkebløde tekstur er bruddet ideelt til kaffe, dessert eller som en klassisk værtindegave. SV. Michelsen har fremstillet chokoladehåndværk siden 1933 og er kendt for sin kompromisløse tilgang til kvalitet og æstetik – og dette brud er ingen undtagelse.
| Ingredienser | Næringsindhold pr. 100 g |
|---|---|
|
Ingredienser: Kakaomasse 53,5%, Sukker 37%, Kakaosmør 9%, emulgator: SOJA-lecithin. Kan indeholde spor af MÆLK. Kakaotørstof i mørk chokolade: mindst 62%. Fairtrade-kakao: Massebalance bliver anvendt i henhold til Fairtrade-standarden. Besøg: info.fairtrade.net/sourcing. Allergener:
|
Energi: 2255 kJ / 539 kcal Fedt: 38,9 g - heraf mættede fedtsyrer: 24,4 g Kulhydrater: 40,6 g - heraf sukkerarter: 36,7 g Protein: 6,1 g Salt: 0,007 g |

