Glover Famly Vinyards, Zephyr Wine

5 varer

Anbefalinger

Viser: 5 varer
Min butik:
Spar op til
50.00 kr.
Ved
6 stk.
Øko
Glover Family Wines, Zephyr Sauvignon Blanc Organic 2022
Glover Family Wines, Zephyr Sauvignon Blanc Organic 2022
Ved 6 stk. 149.00 kr.
Ved 1 stk. 199.00 kr.
På lager online
- Levering 1-2 dage
Udsolgt i alle butikker
Glover Family Wines, Zephyr Mark III, Sauvignon Blanc 2021
Glover Family Wines, Zephyr Mark III, Sauvignon Blanc 2021
279.00 kr.
På lager online
- Levering 1-2 dage
Udsolgt i alle butikker
Glover Family Wines, Mr. Glover Chardonnay 2020
Glover Family Wines, Mr. Glover Chardonnay 2020
299.00 kr.
På lager online
- Levering 1-2 dage
Udsolgt i alle butikker
Massey Dacta, Sauvignon Blanc 2023
Massey Dacta, Sauvignon Blanc 2023
159.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Glover Family Wines, Zephyr Chardonnay 2019
Glover Family Wines, Zephyr Chardonnay 2019
249.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

Owen og Wendy Glover er 4. generation på Dillons Point Dairy, der i 1988 blev omdannet til en rendyrket vingård. Det skete med tilplantningen af Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Chardonnay og Semillon vinstokke.
Lidt under 30 år efter står vingården stort set uændret. Lige med undtagelse af Semillon-planterne, der nu er erstattet af Glover-familiens favoritdruer – Riesling, Gewurztraminer.

I 2007 blev Zephyr brandet lanceret via Owen og Wendys søn, vinproducenten Ben Glover. Fra og med 2007 begyndte Ben, at hjælpe familien med at omdanne deres druer til vin med efterfølgende eksport til England. Før denne tid solgte familien druerne til andre vinproducenter og kooperativer. Noget familien stadigvæk gør; bare i langt mindre omfang.

Ben Glover, er en af New Zealands mest beundrede og respekterede vinproducenter og hans ønske er, at vise Marlboroughs potentiale på Dillons Point. Familiens marker er placeret i et køligt klima og dette sammen med jordbundsforholdene giver vine med sprødhed, et rent udtryk og en utrolig dybde. Kvaliteter som ikke findes overalt i New Zealand. 

I dag producere Dillons Point ca. 96.000 fl. årligt. Produktionen bliver stille og roligt større år for år og samtidig optimeres produktionens kvalitet. Vingården er økologisk drevet og familien ønsker at gå endnu mere i den retning i fremtiden.