Rocche dei Manzoni

Rocche dei Manzoni

Rocche dei Manzoni blev grundlagt i 1974 af Valentino Migliorini. En mand der kom udefra medbringende en masse interessante idéer. Vingården ligger i Monforte d’Alba i hjertet af Barolo. I dag råder ejendommen over 50 hektar med vinmarker, der alle dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper. Ønsket fra 3 generation Rodolfo Migliorini er at fremstille vine der er rene og udtrykker marken, druerne og årgangens karakter til fulde. 
Manzoni var de første i Barolo til officielt at blande druer og Bricco Manzoni Langhe DOC var dengang som nu et resultat af blandingen mellem 80 %Nebbiolo  fra Barolo og 20 % Barbera. Muligvis var det sådan man producerede den originale Barolo? 
De indførte som nogle af de første små egetræstønder, kendt som barrique, så tidligt som i 1978. Dermed stod de i spidsen for modernisternes indtog i Piemonte. Sidenhen er stilen dæmpet en anelse, så nu er der god balance i vinene. Frugten dominerer og fadet er med til at give bløde cremede noter. 
Målet er kun at fremstille vine der udtrykker årgangens karakter bedst muligt, samt frigive dem når de er klar til at drikke. 
En fantastisk producent der plejer traditionerne og stadig arbejder på at forbedre deres vine.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
1

Rocche dei Manzoni

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Rocche dei Manzoni, Barbera d'Alba, La Cresta 2017
  Rocche dei Manzoni, Barbera d'Alba, La Cresta 2017
  Før 239,00 kr 225,91 kr
  Spar 13,09
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Rocche dei Manzoni

1 vare

pr. side