Rocche dei Manzoni, Barbera d'Alba Superiore, Sorito Mosconi 2021

339.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Rocche dei Manzoni, Barbera d'Alba Superiore, Sorito Mosconi 2021

category label Nyhed

Rocche dei Manzoni, Barbera d'Alba Superiore, Sorito Mosconi 2021

Vores vurdering

Kraftfuld og saftig Barbera rødvin fra en af Barolo distriktets bedste producenter. Barbera druen giver her en stor og åben bouquet med noter af solbær, brombær og blommer, samt krydrede toner fra fadlagringen. Smagen er kraftfuld med stor intensitet i frugten. Strukturen føles nærmest fløjlsblød, hvor de ncremede frugt holdes på plads af fine modne tanniner. En pragtfuld ledsager til kraftfige kødretter, eller modne oste.

Om produktet

Kraftfuld og saftig Barbera rødvin fra en af Barolo distriktets bedste producenter. Barbera druen giver her en stor og åben bouquet med noter af solbær, brombær og blommer, samt krydrede toner fra fadlagringen. Smagen er kraftfuld med stor intensitet i frugten. Strukturen føles nærmest fløjlsblød, hvor de ncremede frugt holdes på plads af fine modne tanniner. En pragtfuld ledsager til kraftfige kødretter, eller modne oste.

Sorito Mosconi er navnet på en enkeltmark, hvor vinstokkene er mere end 60 år gamle. De gamle vinstokke er med til at give en vin med stor smagsintensitet. Vinen gæres i 15 dage, med drueskallerne. Herefter lagres den i op til 18 måneder på små egetræsfade, inden aftapning. En kraftfuld vin der med sin flotte struktur kan drikkes ung, gerne efter en time på karaffel. Den har udviklingspotentiale i op til 12 år fra høståret, under optimale betingelser.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.