White Heather 15 års Blended whisky

Spar 14%
599.00 kr.
Før 699.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

White Heather 15 års Blended whisky

category label Bland 3 - Spar 10%

White Heather 15 års Blended whisky

Om produktet

White Heather 15 års kombinerer de fineste Speyside, Islay og North Highland single malt med særligt udvalgte grain whiskyer og leverer en fyldig whisky med en enestående balance mellem honningsødme og subtil tørverøg.

Med et komplekst dobbelt modningssytem begyndte whiskyen sit liv i amerikanske Ex-Bourbon tønder og Hogsheads, samt en mængde spanske Sherry fade. Efter at være omhyggeligt blended, blev spiritussen genindsat i special udvalgte Pedro Ximénez og Oloroso tønder sammen med amerikanske Virgin-oak fade hos GlenAllachie Distillery, hvor den har nydt godt af dens 2. modning.

White Heather 15 Year Old er stolt præsenteret med en høj styrke på 46%. Den har en naturlig farve og er ikke køle filtreret, hvilket giver whiskyens kvalitet plads til at tale for sig selv.

I glasset har whiskyen en gylden bronze farve. Duft af lynghonning og butterscotch, efterfulgt af appelsinskal, ananas, mynte og et strejs af tørv.

Smagen byder på lag af sirup, lynghonning og butterscotch, efterfulgt af appelsinskal, grapefrugt og mandler, med mokka, ingefær og et let pift af tørvet røg i afslutningen.

Anbefalinger