Worthy Park, Special Cask Series Calvados

949.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Worthy Park, Special Cask Series Calvados

category label Bland 3 - Spar 10%

Worthy Park, Special Cask Series Calvados

Om produktet

Forestil dig at stå 1.200 fod over havets overflade, med udsigt over mere end 9.000 hektar frodig løv, en blanding af sukkerrørsmarker og naturlige skove. Betagende dale forenes de bølgende bjergkæder, der står vagt over stilke af sukkerrør, der svajer i den kølige bjergbrise. Dette er Worthy Park Estate. 

Deres sukkerfabrik har produceret sukker og melasse med uformindsket styrke siden 1720; og denne selvsamme melasse bruges til destillation af al deres rom. Destilleret i en 100 % kobber pot Still og lagret først i Ex-Bourbon efterfulgt af en anden modning på et Ex-Calvados-fad. Det er en begrænset aftapning, så få fat i en, mens du kan! Du finder intet sukker eller andre tilsætningsstoffer i flasken, kun ren jamaicansk rom.

Tasting Notes: Calvados-tøndernes indflydelse er øjeblikkelig på næsen. Denne kombination med traditionelle Worthy Park-noter minder om en frugtkurv; tropiske frugtsmage af banan og sapodilla blandet med æbler og blomsternoter. Sød karamel, lidt vanilje og kanel er afrundet med en subtil røgethed. 

Når man smager, bliver man mødt med en mere afdæmpet sødme med en indviklet blanding af de frugtsmage, der kommer igennem. En næsten menthol-agtig afkøling, der bliver hængende i finishen, kombineret med svage strejf af karamel og mørk chokolade.

Anbefalinger