4.3
af 10 anmeldelser

Ardbeg Wee Beastie

449.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 10 anmeldelser

Ardbeg Wee Beastie

category label Fast lav pris
4.3
af 10 anmeldelser

Ardbeg Wee Beastie

Anmeldelser

4.3 af 10 anmeldelser
masser af kraft og røg
jakob K.
2023-02-22
Tydeligvis ung, men interessant pga en udpræget peanut note i duft og smag. Ardbeg 10 er mere elegant men wee beastie er en sjov afstikker når man har været igennem ardbegs portfolio og er nysgerrig på nyt.
Jacob B.
2023-02-14
Helt fantastisk at få den gode Ardbeg røg og alle nuancerne i den unge whisky - lækker smag og utrolig bløg alderen taget i betragtning.
Lars H.
2021-07-19
Vis flere

Om produktet

Ardbeg Wee Beastie er det seneste permanente udtryk i destilleriets portefølje. Med en alder på bare 5 år, er Ardbeg Wee Beasties utroligt røgede karakter komplet utæmmet. Denne unge og livlige skabning har masser af bid.

På næsen præsenterer Ardbeg Wee Beastie intense aromaer af friskkværnet sort peber blandet med harpiks og selvfølgelig den skarpe røg. Pludselig eksploderer whiskyen i munden og noter af chokolade og tjære frigives. Smage af salt kød synker ind i paletten, inden et langt og saltet finish langsomt aftager... og afslører dette Islay ikons indre bæst.

Med sin unge alder og intense røg, er dette i sandhed en farlig dram. Ardbeg Wee Beastie er modnet på ex-bourbon- og Oloroso sherry-fade, hvilket gør den perfekt til at drikke rent eller som en karakterfuld ingrediens i en røget cocktail.

Andre populære produkter