Bland 3 - Spar 10%

Cartavio Rum Company, Cartavio XO 18 YO

695.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.7
10 anmeldelser
8
1
1
0
0
Virkelig god
Først og fremmest fed flaske. Det tæller også. På næsen får jeg primært vanilje,rosiner og en lille smule pære. På smagen finder jeg solbær, vanilje og mørk karamel ala karamel der er på brune kartofler. Det er klart en sød rum. Jeg synes ikke den er for sød - men den skal heller ikke være sødere.
Læs Mere
En super dejlig Rom, hvis man er til de lidt søde..
En god gennemsnits Rom, men blev lidt skuffet, havde forventet mere af "verdens bedste rom 2 år i træk" for ikke at tale om alle dens priser og medaljer. MEN overordnet set en udmærket rom.
Læs Mere
Er nu igennem 2 af disse og har bestilt én mere - lækker rom til en god pris
Super god

Om produktet

Cartavio X.O. 18 Anos vandt tilbage i 2015 Miami Rum Festival i deres Premium Aged Rums kategori, i konkurrence med verdens bedste lagrede rom. Cartavio X.O. har lagret på fade imellem 10 og 30 år og gennemsnitsalderen er 18 år, når man foretager blended via Solera/Criadera metoden. Den har også vundet talrige andre udmærkelser herunder højeste udmærkelse 2-guld i Fifty Best Aged Rums, med kommentaren Outstanding, perfect.

Duften er kompleks og sofistikeret, robust og dog meget blød. Krydret og tørret frugt, vanilje og chokolade. I smagen er der toffee, butterscotch, demerara, honning, vanilje, fersken, appelsinskal, tropefrugt, chokolade, sød tee. Eftersmagen er der karamel, vanilje, smør, nøddeagtig, med en meget lang eftersmag.