Castello di Collemassari, Poggio Lombrone 2015

329.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Castello di Collemassari, Poggio Lombrone 2015

category label Bland 6 - Spar 10%
Point
94
James Suckling

Castello di Collemassari, Poggio Lombrone 2015

Om produktet

Straks denne store rødvin rammer tungen fornemmes den cremede struktur, hvor de modne tanniner blander sig sammen med de krydrede indtryk fra fadlagringen. Sangiovese tilfører flotte noter af kirsebær, der her holder sig flot rent i eftersmagen. En vin, hvor finesse og intensitet følges flot ad.

En udvalgt rødvin, der er fremstillet af de bedste druer fra ColleMassaris marker i 300 meters højde over havet. Marken passes og plejes efter økologiske forskrifter, hvilket samtidig er med til at holde mængden af druer nede. Druerne fra denne mark høstes i hånden, hvorefter den gæres i åbne egetræsfade. Vinen lagres i store fade i 18 måneder inden aftapning, og hviler minimum 12 måneder på ejendommen inden den frigives. Vinen vil være på toppen 8 år fra høståret og de næste 10 år frem.

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.