Copenhagen Sparkling Tea Grøn 4% Øko

Spar 15%
Ved 6 stk. 126.65 kr.
Ved 1 stk. 149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Copenhagen Sparkling Tea Grøn 4% Øko

category label Øko

Copenhagen Sparkling Tea Grøn 4% Øko

Om produktet

Nu som før handler det om at kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. Beherskede mængder af hvidvin og sukker tilsættes og endelig balanceres teen med friskpresset citronsaft inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der med subtile dybe smagsnuancer og kulsyre på toppen løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.

Grøn er som navnet ligesom indikerer funderet på forskellige grønne teer og skænkes med signifikante noter af citrus, der dæmpes/balanceres af de hvide teer som Jacob Kocemba også har med i blandingen. Teen kommer med 4% alkohol og godt 40g restsukker, der smukt balanceres af eksotisk citrus, således at helhedsindtrykket bliver friskt og nærmest opløftende.

Servér den i Champagne glas gerne kølet helt nede omkring de 5 grader som en dejlig frisk aperitif, der bestemt ikke kun er forbeholdt dem der skal køre hjem og dem, der bærer den næste generation i maven. Også et spændende match til sushi og thaimad.

Serveringsforslag

Aperitif
Krydret mad
Sushi

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.