5.0
af 1 anmeldelser

Smagekasse - Nytårets makkerpar

798.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Smagekasse - Nytårets makkerpar

5.0
af 1 anmeldelser

Smagekasse - Nytårets makkerpar

Serveringsforslag

Aperitif
Friske desserter

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Det perfekte nytårssæt består af en outstanding tør og velsmagende champagne fra Champagne Duntze hvor kvaliteten er i højsædet. Denne champagne er sublim til østers eller anden lille delikat snack, når H.M Dronning Margrethe holder sin nytårstale.

Den anden del af sættet er absolut lige så vigtig som den første. Dette er nemlig en demi-sec champagne fra Jacques Copin, som kan ledsage kransekagen kl 00.00, når du springer ind i et år, som forhåbentlig er uden mundbind og corona. Mange begår fejlen at servere tør (brut) champagne til den hvinende søde kransekage - dårlig ide!

OBS: Billede er vejledende

Indhold

Med Champagne Demi Sec får du samme kvalitet som den tørre udgave fra Copin, men bare med et lille hint af sødme, som gør den helt oplagt til velkomstdrink og til kransekagen nytårsaften.

Når der er nogen, i din omgangskreds, der siger at de ikke kan lide Champagne - så er det her de skal starte.
Her får du alle Champagnes fortræffeligheder kombineret med et sødt touch, som gør at vinen er en fornøjelse at drikke - også helt for sig selv.

Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag.
32 g/l dossage giver en sødlig vin, som dog stadig har champagnens friskhed.

Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas.
Drik som det første glas på en festlig aften eller når midnatsklokkerne ringer det nye år ind.

Anbefalinger