Feudo Italia, Lambrusco

109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Feudo Italia, Lambrusco

Feudo Italia, Lambrusco

Krop Medium
Syre Lav
Stil Meget frugtig

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier

Om produktet

Feudo Italias Lambrusco er koncentreret og smagfuld med rige frugtaromaer af jordbær, boysenbær og kirsebær - perfekt til sommerens desserter og eftermiddage. Lambrusco laves på blå druer af samme navn i italienske Emilia-Romagna.

De tørre udgaver er særdeles madvenlige, mens de søde er frække at servere til bærdesserter og i skyggen. Vinens mousse opstår ved kort anden gæring i tank, så de rene frugtsmage bevares.

Dyb rød farve, cremet mousse og velafstemt sødme, som supplerer den lille fine mængde tanniner smukt - en sikker vinder på en varm sommerdag, hvor menuen står på jordbærdessert i skyggen.

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier

Fakta

Tannin:
Lav
Stil:
Meget frugtig
Syre:
Lav
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Emilia Romagna
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
9,50
Druer:
Lambrusco 100%
Serveres til:
Friske desserter

Serveringsforslag

Aperitif
Friske desserter

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.