3.9
af 7 anmeldelser

Gosset Brut Excellence 75cl

335.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.9
af 7 anmeldelser

Gosset Brut Excellence 75cl

3.9
af 7 anmeldelser

Gosset Brut Excellence 75cl

Vores vurdering

Hus-Champagnen på den verdensberømte restaurant El Buli i Spanien. Den har en utrolig livlig og frisk struktur med meget fine og lette elegante bobler. Druerne er Pinot Noir og Chardonnay som giver flotte nuancer af pære og honning og en dejlig duft af blomster. 92 point i Winespectator 31/12 2011

Om produktet

Hus-Champagnen på den verdensberømte restaurant El Buli i Spanien. Den har en utrolig livlig og frisk struktur med meget fine og lette elegante bobler. Druerne er Pinot Noir og Chardonnay som giver flotte nuancer af pære og honning og en dejlig duft af blomster. 92 point i Winespectator 31/12 2011:Refined and creamy, with delicate acidity that finds fine balancewith the layers of poached apple and pear, lemon cake, groundginger, smoke and almond cream flavors. Very elegant.

Serveringsforslag

Lys fisk
Skaldyr

Anmeldelser

3.9 af 7 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.