4.5
af 2 anmeldelser

Gosset, Celebris Vintage Extra Brut 2008

1,149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

Gosset, Celebris Vintage Extra Brut 2008

category label Bland 6 - Spar 10%
4.5
af 2 anmeldelser

Gosset, Celebris Vintage Extra Brut 2008

Om produktet

Flagskibet hos Gosset er denne Celebris Extra Brut, som laves kun i de rigtig gode årgange og kun af druer fra cru kommunerne., Farven er gul med et grønt og gyldent skær, hvor de meget fine bobler i et delikat og koncentreret bånd stiger op igennem glasset.

Fokuseret næse hvor frugt og blomster tydeligt fornemmes i form af en perfekt alliance af rosenduft mango, mandariner og kærlighedsfrugter., Dette er en full-bodiet Champagne, som er både stærk i sit udtryk, men også generøs og utrolig vinøs i stilen. I de første smagsnoter dominerer hvide jordbær og mandariner på en flot blød karamel rejse. Dernæst overtager en aromatisk koncentration hvor balancen mellem frugt og syre imponerer - Fantastisk årgang.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Hygge- & terrassevin
Skaldyr

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).