5.0
af 1 anmeldelser

Gosset, Celebris Vintage Extra Brut 2008

1,149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Gosset, Celebris Vintage Extra Brut 2008

5.0
af 1 anmeldelser

Gosset, Celebris Vintage Extra Brut 2008

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Hygge- & terrassevin
Skaldyr

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Flagskibet hos Gosset er denne Celebris Extra Brut, som laves kun i de rigtig gode årgange og kun af druer fra cru kommunerne., Farven er gul med et grønt og gyldent skær, hvor de meget fine bobler i et delikat og koncentreret bånd stiger op igennem glasset.

Fokuseret næse hvor frugt og blomster tydeligt fornemmes i form af en perfekt alliance af rosenduft mango, mandariner og kærlighedsfrugter., Dette er en full-bodiet Champagne, som er både stærk i sit udtryk, men også generøs og utrolig vinøs i stilen. I de første smagsnoter dominerer hvide jordbær og mandariner på en flot blød karamel rejse. Dernæst overtager en aromatisk koncentration hvor balancen mellem frugt og syre imponerer - Fantastisk årgang.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).