4.4
af 11 anmeldelser

Smagekasse - Hvidvins ABC

Spar 118.00 kr.
299.00 kr.
Før 417.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.4
af 11 anmeldelser

Smagekasse - Hvidvins ABC

4.4
af 11 anmeldelser

Smagekasse - Hvidvins ABC

Anmeldelser

4.4 af 11 anmeldelser

Om produktet

Hvilken type hvidvine findes der, hvad kan jeg lide og hvilke vine passer til maden?
Der findes naturligvis et hav af forskellige grønne druer og endnu flere forskellige typer af vin. Vi har dog forsøgt at lave en "Hvidvins ABC" vinpakke hvor du finder 3 typiske hvidvine på 3 af de mest kendte grønne druesorter i verden; Chardonnay, Riesling og Sauvignon Blanc.

Riesling findes i mange variationer og er det man kalder en aromatisk druesort. Den findes i både tøre udgaver, den kan dog også give vine med let eller meget sødme afhængigt af hvor den dyrkes og hvordan den vinificeres. Fælles er dog at Riesling altid har høj syre. Riesling dufter ofte af stenfrugt, våde sten og kan med tiden udvikle en let petroleumsduft.

Sauvignon Blanc er ligesom Riesling en aromatisk druesort med medium til høj syre. Den dyrkes overalt i verden, men giver de bedste resultater i lidt køligere klima, såsom Loire og i dette tilfælde New Zealand. Sauvignon Blanc dufter typisk af tomatstilk, hyldeblomst og nyslået græs.

Chardonnay har mange ansigter. Chardonnay og især de fadlagrede versioner, fornemmes lidt bredere i munden med mere mundfylde og fedme. Den aromatiske profil kan variere fra helt mineralske vine til et mere tropisk udtryk, med andre ord kan Chardonnay have mange ansigter.

OBS billede er vejledende

Indhold

Vinen har en dejlig intens frugtsmag af gule ferskner og passionsfrugt med en krydret og sprød finish. Smagen er rig med en smuk balance mellem frugt og syre, vinen har en dejlig lang mineralsk finish.

Smagen er frisk, elegant og velafbalanceret med en behagelig syre og en lang eftersmag.

Goichot Frères Bourgogne Chardonnay 2021 er en alsidig vin, der passer godt til en bred vifte af retter. Den kan nydes alene som aperitif eller som følgesvend til skaldyr, fisk, lyst kød og salater.

Denne vin er perfekt til at fejre særlige lejligheder eller bare til at nyde en afslappende aften derhjemme.

Anbefalinger