4.1
af 8 anmeldelser

Krohn Colheita Port 2003

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.1
af 8 anmeldelser

Krohn Colheita Port 2003

4.1
af 8 anmeldelser

Krohn Colheita Port 2003

Om produktet

Krohn Colheita 2003 er en vellavet portvin der imponerer med sin store intensitet og duftaromaer af modne frugter, karameller og kaffe. Smagen er lang og fyldig med en sand eksplosion af blommer, nødder, krydderier og vanilje.

Serveringsforslag

Søde desserter
Frugt & nødder
Hygge- & terrassevin

Anmeldelser

4.1 af 8 anmeldelser
Vis flere

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.