4.3
af 4 anmeldelser

Malesan Cremant de Bordeaux

139.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 4 anmeldelser

Malesan Cremant de Bordeaux

4.3
af 4 anmeldelser

Malesan Cremant de Bordeaux

Serveringsforslag

Lys fisk

Vores vurdering

Malesan Cremant er fin, elegant og klassisk mousserende vin, som emmer af Bordeaux' klasse og finesse.  Med elegance fra Sémillon og struktur fra Cabernet Franc forener vinen på flotteste vis alle dyderne, som gør Cremant de Bordeaux til nogle af de bedst køb, når der skal bobler på bordet.

Anmeldelser

4.3 af 4 anmeldelser

Om produktet

De to klassiske druesorter ud gør hver halvdelen af blendet, som både har noget fyldighed og en frisk, citruspræget side. Vinen er, naturligvis, lavet på den traditionello medtode, hvor 12 måneders andengæring på flasken både give de fine bobler og et lag af kompleksistet under den elegante frugt. Vinen er domineret af noter af hvid frugt, særligt sprøde ferskner og modne æbler, og lag af citrus- både frisk lime og citronskal. Her er masser af finesse og friskhed, og en underspillet tone af lidt krydderier som ingefær og  kardemomme. Vinen har en flot, fyldig fornemmelse i munden som komplementeres af de smukke bobler og frisk syre. 

Det her er vin, som egner sig virkelig godt til salte snacks, skaldyr og forretter - men det er samtidig vin, som sagtens kan nydes som det første glas til en festlig lejlighed. Server ved 6-8°C i dine bedste Champagneglas. 

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.