4.0
af 6 anmeldelser

Ølpakke - De mest populære

337.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 6 anmeldelser

Ølpakke - De mest populære

category label Bland 3 - Spar 10%
4.0
af 6 anmeldelser

Ølpakke - De mest populære

Om produktet

En god blanding af vores mest solgte/populære øl. 

Perfekt til gave eller smagning, eller bare til at nyde - god fornøjelse. 

 

Inderholde 9 øl, som kan variere alt efter sortiement og sæson. 

Billedet er derfor kun vejledende.  

Anmeldelser

4.0 af 6 anmeldelser

Indhold

Amager Bryghus' King of Denmark West Coast IPA er en kraftfuld og balanceret øl, der byder på intense humlearomaer og en markant bitterhed. Denne IPA fejrer traditionelle vestkystsmage med noter af citrus og fyr.

Denne øl, er den perfekte medspiller til alle, som elsker fodbold. Den er brygget til fans, til spillere, og til alle os ildsjæle, som har fodbold som passion. Skål for det gode spil - og for masser af mål.

LimfjordsPorter, eller i folkemunde "øllets gentleman", er en næsten sort undergæret porter med en cremet lysebrun skumtop. Smagen er kompleks, og domineret af lakrids, røg, ristet byg og maltsødme, og flot afstemt med en markant bitterhed fra humlen.

Humleland BælleVenlig er en letdrikkelig session IPA med en alkoholprocent på 4,2%. Denne øl byder på en frisk og aromatisk smagsoplevelse, perfekt til lange og hyggelige ølstunder.

Humleland KakaoBønnen er en fyldig og smagfuld øl med en alkoholprocent på 7,6% og en bitterhed på 30 IBU. Denne øl byder på rige smagsnoter af kakao og mørk chokolade, perfekt afbalanceret med en let bitterhed.

Anbefalinger