4.0
af 2 anmeldelser

Plantation Jamaica Single Cask 2007 Ironroot Cask finish

799.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Plantation Jamaica Single Cask 2007 Ironroot Cask finish

category label Bland 3 - Spar 10%
4.0
af 2 anmeldelser

Plantation Jamaica Single Cask 2007 Ironroot Cask finish

Om produktet

Plantation single cask rom er limiterede aftapninger af dobbelt lagret "haut couture" rom. Alt Plantations rom lagres af to omgange. Først i troperne hvor de lagre på ex. bourbonfade, og herefter hos Ferrand i Cognac hvor de lagre på Ferrands egne fade.

Serien af de unikke single cask aftapninger drager - efter den traditionelle dobbelte lagring - også nytte af en ekstra lagring på enten øl, vin eller spiritus fade, hvert enkelt fad er nøje udvalgt og hver enkelt single cask får således sin egen unikke karakter.

I dette tilfælde har Alexandre Gabriel som er kældermester hos Ferrand, valgt at forene den fantastiske 14 år gamle Jamaica rom med et brugt Ironroot Bourbon fad.

Rommen er således først modnet i 11 år på Jamaica og efterfølgende 3 år i et Ferrand fad i Cognac og afslutningsvis 5 måneder på et brugt Ironroot Bourbon fad.

Rommen er lavet på melasse, med en lang gæring på 1 uge og destillering på pot still. Resultatet er en kraftig, høj-ester rom i klassisk Jamaicansk stil.

Duften oser af Jamaica med overmodne tropiske frugter, nylagt asfalt og vanilje. Rommen er ikke tilsat sukker, den høje alkohol og den tunge kedel destillerede rom gør det til en stor mundfuld i mere end en forstand. Kompleksitet og usminket rom i fuldt flor. En rom til nørderne og en rom som præsentere den Engelske rom stil på bedste vis.

Da der er tale om et enkelt fad er rommen tappet i et yderst begrænset antal. Alle flasker er nummererede.

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Anbefalinger