Provence Wine Maker, Creation No 7, Rosé Blend 2022

Spar op til 34.00 kr.
Ved 6 stk. 75.00 kr.
Ved 1 stk. 109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Provence Wine Maker, Creation No 7, Rosé Blend 2022

Provence Wine Maker, Creation No 7, Rosé Blend 2022

Krop Let
Syre Lav
Sødme Halvtør

Smagsnoter

Rød frugt

Smagsnoter

Rød frugt

Fakta

Tannin:
Lav
Sødme:
Halvtør
Syre:
Lav
Krop:
Let
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2022
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
12,50
Proptype:
Kork
Druer:
Ugni Blanc 13%
Grenache Blanc 33%
Serveres ved:
8-10°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ

Vores vurdering

En let og forfriskende rosévin med en lækker smag af saftige røde bær, perfekt til afslappende øjeblikke. Denne vin er ideel til enhver, der ønsker at nyde en enkel og behagelig smagsoplevelse, uanset om solen skinner eller regnen falder.

Om produktet

Création No. 7 er et blend på grenache og syrah. Vinen fremstår smuk og elegant med sin lyse ferskenfarve. I duft og smag toner noter af grapeskal, jordbær og kirsebær frem. Den er balanceret i syre og alkohol, der ydermere pakkes elegant ind i solmodne bærnoter.

Créationserien består af både en hvid, en rød og en rosé - alle tre vine er produceret af druer, der stammer fra den provencalske jord ved foden af Mourre Negre i 400 meters højde. Her har vinplanterne de optimale muligheder, for at skabe balancerede vine, hvor både syre og sødme balancerer hinanden i harmoni med moden frugt. Hele serien byder på vine som er elegante, saftige og delikate.

Nyd den ved 7-9 °C af almindelige hvidvinsglas, med - eller uden et let måltid.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.