Rosévin

Rosévin – Sommerens signaturvin! Er du vild med Rosévin og hyggelige aftener på terrassen i dejligt solskin? Så er du kommet til det rette sted

Her kan du udforske en verden af god Rosévin på tilbud og med prisgaranti!

Langt de fleste har overgivet sig til erkendelsen af roséens fænomonale sæsonvin. Der findes et utal af stile; lige fra de lette, lyse og friske fra Provence til de frugtige og fyldige fra Spanien.

Er du derimod vild med sød Rosévin, kan du med fordel vælge en oversøisk udgave da disse ofte kommer i en blush udgave med lidt restsukker. White Zinfandel kan også være en anden mulighed til en sød rosévin

Rosévin egner sig både til at drikke med og uden mad, og skal du have sommerretter med grillet fisk og salater, er rosé vejen du skal gå.

Har du hørt historien om at rosévin laves ved at blande rødvin og hvidvin? Har du også stillet spørgsmålet hvad er rosévin egentlig?

Det er lidt en skrøne at rosé laves ved blandingen af rødvin og hvidvin og så alligevel ikke, for det er kun vinbønderne i Champagne, der gør det, når de laver Rosé Champagne.

I virkeligheden laves rosé på blå druer, hvor drueskallerne bliver fjernet hurtigere end ved rødvinsproduktion - og det er derfor rosévin får en lyserød farve (fra helt lys ferskenfarve til lys rubinrød).

Så hvis du leder efter din næste sommervin eller bare en god vin til terrassen, så kan du helt sikkert finde god Rosévin på tilbud i vores kæmpe udvalg her!

Læs Mere
Vi anbefaler