Quinta das Carvalhas, Colheita 2007

349.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Quinta das Carvalhas, Colheita 2007

Quinta das Carvalhas, Colheita 2007

Krop Fyldig
Syre Medium
Sødme Sød

Smagsnoter

Tørret/kogt frugt
Fad

Smagsnoter

Tørret/kogt frugt
Fad

Fakta

Tannin:
Lav
Sødme:
Sød
Syre:
Medium
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Område:
Douro
Årgang:
2007
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
20,00
Portvinstyper:
Colheita portvin

Om produktet

Quinta das Carvalhas 2007 Colheita portvin er en ret vellykket årgangstawny. Husets udvalgte druer fra årets høst er nænsomt behandlet og forvandlet til en unik Port med langtidslagring. I glasset fremstår den med en spillevende mahogni farve samt en utrolig indbydende og komplek bouquet. Smagen er cremet og rund med fløjlsagtige nuancer af brun farin, mørk chokolade, dadler og kandiseret frugt. Man fornemmer en flot underliggende frugtsyre der bringer balance i smagen og giver en flot længde på eftersmagen.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.