Smagekasse - Alkoholfri Hvidvin

Før 326.00 kr
265.00 kr
Spar 61.00 kr
Levering 1-2 dage
Prisgaranti
Dag til dag levering
Gratis fragt

Anmeldelser

Sarah Skov A.
2020-12-07
En god variation af alkoholfrie hvidvine, hvor langt de fleste smagte dejligt og friskt.

Om produktet

Vinpakken byder på fire forskellige alkoholfrie hvidvine, som alle egner sig godt til lette fiskerette, salater eller bare et glas i solen.

Leitz, Eins Zwei Zero, Riesling Alcohol Free
Denne alkoholfrie riesling fra tyskland er tør med en frisk syre. Noter af ferskner, citroner, æbler og rabarber med en anelse mineralitet i finishen.

Aldea, White Verdejo, 0,0 Alcohol Free
Den aromatiske verdejo drue sørger for, at der er masser af smag tilbage trods manglen på alkohol. I smagen viser den grønne æbler, friske vindruer, hvide blomster og varme citroner.

Pierre Chavin, Le Petit Etoile Chardonnay Øko Alkoholfri
Le Petit Étoilé Chardonnay er en økologisk, alkoholfri hvidvin med en lysegul farvetone og klare grønne glimt. Næsen beskriver aromaer af akacieblomst og hvid fersken kombineret med et strejf af citrus og vanille. Ganen er frisk med et behageligt strejf af surhed og en meget lang finish.

Sobr Riesling
Sobr Riesling er appetitlig med en flot balance mellem frugt, friskhed og fylde. Smagen er umiskendelig Riesling med aromaer af lime, citrus og røde æbler. Den har en ren mineralsk finish, som er så typisk for Riesling. Skænk Sobr Riesling "blindt", og langt de fleste vil anse den for at være almindelig vin. Dr. Loosen er nemlig ikke gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Andre populære produkter