3.9
af 7 anmeldelser

Smagekasse - Hvidvinssmagning

Spar 475.00 kr.
699.00 kr.
Før 1,174.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.9
af 7 anmeldelser

Smagekasse - Hvidvinssmagning

3.9
af 7 anmeldelser

Smagekasse - Hvidvinssmagning

Anmeldelser

3.9 af 7 anmeldelser

Om produktet

Vi har samlet en vinpakke med 6 forskellige hvidvine til dig, som gerne vil finde din go-to hvidvin. Der findes et utal af forskellige stile. Både druer, områder og winemaking har stor indflydelse på den endelige vin, som du møder i glasset. F.eks. er de fadlagrede hvidvine mere gyldne og cremede end de ikke-fadlagrede, som i stedet er drevet af frisk syre og frugt. Tag på eventyr i hvidvins pakken og find din favorit.

OBS: Billede er vejlende

Indhold

Det nordlige Portugal er grønt og frodigt, og her mellem Atlanterhavet og Spanien har Portugals klassiske hvidvin hjemme, og vinen afspejler landskabet - Quinta Ermizios Vinho Verde strutter af friskhed og bobler af liv. 

Med forførende gyldengrønne nuancer og elegante aromaer fornemmer man med det samme, at det er Chardonnay i en overordentlig vellavet kvalitet der er i glasset. Første mundfuld afslører eminent balance med god fyldighed, moden frugt og en understrøm af både friskhed og fyldige, krydrede toner.

Chateau Ste Michelles Riesling er en exceptionelt appetitvækkende vin. I glasset fremstår den lys med gyldengrønne reflekser. Duften byder på indtagende liflig bærfrugt med fine nuancer af mineraler. Smagen er knitrende sprød og lækkert frugtig - en ekstremt appetitvækkende vin.

Anbefalinger