Spar
357.00 kr

Smagekasse - Hvidvins pakken

599.00 kr
Før 956.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.3
3 anmeldelser
1
2
0
0
0
god sammensætning af vine til en fornuftig pris

Om produktet

Vi har samlet en vinpakke med 6 forskellige hvidvine til dig, som gerne vil finde din go-to hvidvin. Der findes et utal af forskellige stile. Både druer, områder og winemaking har stor indflydelse på den endelige vin, som du møder i glasset. F.eks. er de fadlagrede hvidvine mere gyldne og cremede end de ikke-fadlagrede, som i stedet er drevet af frisk syre og frugt. Tag på eventyr i hvidvins pakken og find din favorit.

 

Pakken indeholder

Gruner veltliner, Østrigs konge som er garant for rankhed, mineralitet, syre og moden frugt. Noter af æbler, pærer, blomster og hvid peber træder frem i en frisk indpakning. 

Sauvignon blanc fra New Zealand viser hvad aromatisk vin er, dvs vin som brager aromaer op af glasset. Her mødes du af noter af stikkelsbær, passionsfrugt, hyldeblomst og græs. 

Chablis, chardonnay i sin rensete og mest krystalklare form hvor elegance er rettesnoren. Æbler, lime, citroner og kridt danser elegant frem i kombination med knivskrap syre. 

Chardonnay fra Washington, her får du modsat chablis en fadlageret og fuldfed chardonnay med noter af vanilje, smør, ananas og mango. 

Sweet White, en sød og let perlende hvidvin på moscato. Den lave alkoholprocent og fine mousse er med til at få vinen til at fremstå frisk og liflig selvom den er sød. 

Riesling, rank og sprød. Den høje syre og slanke figur suppleres af noter af ferskner, æbler, lime. 

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter