4.2
af 13 anmeldelser

Smagekasse - Italienske favoritter

Spar 33%
699.00 kr.
Før 1,044.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.2
af 13 anmeldelser

Smagekasse - Italienske favoritter

4.2
af 13 anmeldelser

Smagekasse - Italienske favoritter

Vores vurdering

Italien - dét vinland som man aldrig bliver færdig med! Landet adskiller sig fra mange andre vinlande ved at have vinproduktion i ALLE regioner! Alle områder med hver sin stil, sine egne druer, sine egne traditioner og sine helt egne smage. Vi har samlet en vinpakke med italienske favoritter som tager dig på en rejse rundt i det store vinland. 

I pakken finder du lidt af hvert af klassikkerne fra Italien - Det er lige fra Ripasso og Chianti til Puglia vin og Barbera m.m. 

Nyd Smagekassen og find din helt egen favorit

Anmeldelser

4.2 af 13 anmeldelser
Vis flere

Indhold

Ren Sangiovesenydelse fra Vicchiomaggio. John Matta er en af Toscanas bedst til at få virkelig meget ud af druens elegante, røde frugt og livlige syre. Og det smager man i den tradtionsrige San Jacopo, som er Chianti Classico i den traditionelle stil - med kirsebær, krydderurter og tobak  hvor den rene, præcise Sangiovese-frugt dominerer - og som gør det til en fænomenal vin til det klassiske italienske køkken.

- Vi kan allesammen finde en Barolo eller Barbaresco som smager fantastisk. Hvis prisen er underordnet er det bare at tage for sig af retterne. Men Nebbiolo som sætter Barolo & Barbaresco til 2-3 gange prisen til vægs. Kan det lade sig gøre? Det korte svar er ja.

Anbefalinger